What did he say?

Awww, detta måste vara sötaste pojken ever! Han kan alla presidentena i ordning och kan berätta det viktigaste händelserna om alla personerna. Han är nog smart. I detta klippet frågar hans mamma; What did he say.. och istället för ''he''så säger hon dåolika presidenters namn. Det söta med detta är att han bara kan allt helt klockrent & allt han säger är sant. Han pratar väldigt otydligt så man får lyssna noga. ♥


Dagen skratt

Detta hände igår.
OJ, nej. Glömde en sak som jag bara måste berätta. Om ni tittar tillbaks på det förra inlägget märker ni att jag inte gick och la mig så tidigt igår. När då klockan var ungefär halv ett bestämde jag mig för att gå och fixa till mig. Det var bara ett litet problem dök upp. Jag skulle ha ett ''totteband'' för att sätta upp håret när jag tvättade ansiktet, men såklart hade jag lagt av mina två gummiband som jag hade på handen tidigare. Så igår kväll/ natt letade jag igenom hela lägenheten på jakt efter ett gummiband att sätta upp håret med. Men nej, det fanns ju såklart ingenting. Då kom jag på att det måste finnas något annat som man kunde använda. När jag tillslut hade sprungit runt i ca 20 min å jakt efter det ***** gummibandet. Satte jag mig ner och såg att det hängde två simglasögon på bokhyllan. Så får jag lov att presentera den nya Einstein. På simglasögonena fanns gummiband som man fäster runt huvudet så jag satter upp håret med ett par simglasögon.
Fungerade perfekt, så ni som har samma problem som jag, leta efter simglasögon. Hahaaha!

( Som ni märker är jag kass på att rita! )
OCH för ni som inte ser, står det'' var fasiken är alla gummiband?''


It's beautiful day

Åhh, varenda gång jag ska skriva Godmorgon så är det alltid God eftermiddag istället. Ett stort tecken på att jag är väldigt seg på att skriva. Man kan nog säag att detta hör till kategorin ''ilandsproblem'' hehe!
Sitter här på mammas kontor nu, igen. Känns som jag ''hänger'' här ganska ofta på något vis. Väntar i alla fall på att mamma ska komma tillbaka från lunchen så att vi kan sätta igång att skriva konfirmations inbjudningarna. Har ingen aning om hur de kommer att se ut, men jatg får väl visa resultatet sen. När vi är klara med detta ska jag iväg på en liten grej & efter det ska jag och pappa ut till Ikea. Har spanat in ett jättefint vitt-glansigt skrivbord som jag ska ha i mitt rum. Det är väl så här denna dagen kommer att se ut. Puss & Kram  ♥

(hahaha, detta var den enda bilden jag kunde hitta på mammas dator )


Redo för playan?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
 
 ( Hehe , har ''designat'' en bikini )
Vad tycker ni?


Jag kommer inte på något jag kan skriva här?

Tjenare! Det blev ett sent inlägg idag, men här kommer det!
Ligger här i sängen och tittar på tv. Vad gör ni själva, humm, klockan halv ett på kvällen/natten? :)
Det har varit en jätterolig dag idag, men full rulle!
Den började med att pappa hämtade mig vid halv ett. Vi körde till Olympia och köpte biljetter till HIF matchen som var ikväll. Efter det drog vi ner till Malmö. Som jag sa igår skulle pappa till Mix Megapol för att spela in en radiosnutt. Allt gick jättebra! Det ska bli spännande att höra resultatet sen. Den kommer att gå på Rock Kanalen så håll öronen öppna! Hehe, fick även en liten souvenir därifrån. När allt var klart körde vi in till stan och parkerade där. Vandrade runt lite i de olika affärena OCH gosh, så mycket snygga kläder det finns. MEN, nu har jag så det räcker! Det blev i alla fall en liten sak som jag fick med mig från Malmö.
Det fanns en film när jag var liten som jag absolut älskade. Den hette ''Den Otroliga Vandringen'' och varje gång jag såg den grät jag och skrattade om vart annat! Den handlar om två hundar och en katt med underbara personligheter som alltid är trogna till sin familj. När familjen ska åka bort lämnar de djuren på något ställe, men istället för att vara där ger de sig ut på en otrolig vandring för att hitta sin familj. Okejdå, nu låter jag som en tönt. Men filmen är en av de bästa Disney filmerna enligt mig och absolut värd att se, gammal som liten. Det som gör det extra roligt är att djuren hela tiden ger varandra knäppa/roliga kommentarer till varandra.
Så idag när jag var inne på Akademibokhandeln så såg jag att den stod där i hyllan, fast nummer två. Hehe, man kan säga att jag blev ganska glad! Hade ingen aning om att den fanns OCH den är ändå gjord 1996.
Jaja, har något kul att se fram emot nu. Pappa köpte (Jag valde) även två jättesöta ljus till mig som jag ska ha på mitt rum.
Ungefär kvart i sju stack vi iväg på fotboll. Vi skulle gå tillsammans med min kusin och hans pappa så vi mötte upp dem innan. Fotbollen var väl bra, även om jag kommer på mig att sitta i helt andra tankar när jag egentligen är där för att kolla på fotboll. Det blir alltid så när det inte händer någonting börjar man drömma sig bort. När sen klacken börja skrika för att det händer något i spelet, vaknar man upp och inser att man varit borta i fem minuter. Ja, som det kan vara?
Matchen slutade i alla fall 2-0 till HIF. wiiee!
Nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska försöka att bli bättre på att uppdaterna nu. Godnatt ♥

( Påskljus från Lagerhouse )

( Filmen )

( Denna lilla ''ficklampa'' klarar man ju inte sig utan )
Souvenir från radion :)

Btw: Jättedåliga bilder, men ni ser något i alla fall!

When you say nothing at all

Åhhhh, skrev ett jätte jättelångt inlägg .. men smart som jag är råkade jag klicka bort det!
Här kommer det ett nästan likadant inlägg igen, bara några timmar sent.
Hellú! Har ni en bra söndagskväll? Det är ju lov imorgon så det är ju ingen press precis. Själv så sitter jag här och läser. Igår när jag var på Maxi med mamma så pantade jag en massa flaskor. Pengarna som jag fick köpte jag en ny bok för. Boken heter ''Sveket' och ingår i serien House of Night. Det handlar typ om en tjej som blir vampyr och om hennes nya liv m m. Kan eller vill tyvärr inte berätat mer för då kommer jag att låta som en riktig tönt.
Vet inte än om boken är bra för jag började precis, men det känns som om jag kommer att gilla den!
Ni som inte har läst den första boken '' Vampyrens märke'' borde läsa den. Den är ju inte lika bra som The Twilight Saga, men ni som hänger på '' vampyrtrenden'' kommer att gilla den! Eller vad säger du Klara?
För att komma ''Back on Track'' till det som jag skulle berätta om så har jag varit väldigt slö idag. Steg upp vid kl.11 , men då var klockan 10, men den var ändå 11? Hängde ni med?
Det blev ju så kallad sommartid och vi flyttade fram klockan så vi förlorar en timma. Min enda tanke var: Var det inatt man skulle flytta fram? Hade inte fått någon förvarning och hur ska jag nu klara mig när jag får en timmes mindre skönhetssömn och lite extra stress på morgonen... Aja, det löser sig!
Som jag sa innan har jag varit en riktig latmask idag. Har legat på soffan och tittat igenom alla kanalerna. Har bland annat hunnit se Summerland, Ronja Rövardotter, High School Musical 3, Narnia m m. Haha, är helt fyrkantig i ögonen nu.
Imorgon ska jag till Malmö med pappa. Han ska spela in en radioreklam till sin skola och så ska jag följa med dit och efter det blir det stan. På kvällen sen blir det fotboll på Olympia :)
Nu ska jag inte tjata mer.. Ska gå och lägga mig och läsa! ♥


 ( Det blir ingen bild idag men en jättebra låt! )

12.26

Detta inlägget skulle egentligen kommit upp igår, men efter Earth Hour orkade jag tyvärr inte.
Aja, nu låtsas vi att det är lördag idag!
Vi tittade igår på filmen ''Storm''
Måste nog säga att det var en av de segaste filmer jag sett. Inledningen var typ 1 ½ timme. Så när 149 minuter av filmen hade gått orkade vi inte mer. ( Den var 249 min )
Efter det blev det filmen Shopaholic. Den var faktiskt väldigt rolig, så den är värd att se!

( Filmerna, någon som har sett någon av filmerna & vad tyckte ni isåfall? )


Earth Hour

♥Heyy! Passar på att lägga upp ett inlägg nu innan jag måste släcka. Det är ju Earth Hour, det får ni inte glömma!
Klockan halv nio till halv tio. Får blogga ett snabbt inlägg nu, så blir det mer sen.
Städningen gick bra idag. Kläderna hänger fint på galgar, det finns inga gömda påsar i garderoben eller under sängen. Hör du nu det, mamma?
Vi har också hunnit med en sväng till Maxi idag. Helsingborgarnas favorit ''place'' när det är lönehelg & skitväder.
Efter det körde i vi till hemmakväll & hyrde film. 5 filmer , godis, Ben & Jerry, så nu har vi laddat för kvällen. Känns ändå som om jag kommer att sitta här ikväll för mamma har somnat :) Nä, nu ska jag inte vara taskig.!
Nu hinner jag inte blogga mer, ska äta upp min mat. Mamma har verkligen tänkt på mig. Ni som känner mig bra vet hur jag älskar lingonsylt. Så ikväll blev det Fläskfilé i Lingonsås, låter kanske inte konstigt, men det är gott!
Ha det bra i mörkret! ♥


Uppdrag: STÄDA!

Åhhhh, förlåt! Hehe, var helt slut igår, så det blev inget mer bloggande. Men nu ska vi ändra på det!
Kan väl börja från Igår. Tråkigt att praoen var slut, men mina 3 dagar  där var jätteroliga!
Igår, vad gjorde jag då? Hehe, minnet är inte det bästa idag. Hum. Jo, jag plockade upp nya kläder & larmade dem. Var ganska mycket i lilla butiken och hjälpte kunderna att hitta kläder. Jag provade också kläder på dockorna, städade upp bland skorna på lagret så det skulle bli lättare att hitta idag, om det blir kaos, som det ofta blir på lördagarna.
 Fick även en liten present som tack för att jag hjälpt dem under dessa dagarna. Jag kan visa presenten senare.

Nu sitter jag här och tittar på Teen Mom. Alla bara gråter i programmet så nu är jag lite småledsen också :)

Ska snart börja städa mitt rum & garderob. Usch, det ser ut som man kastat in en handgranat där. Alla kläderna ligger i en hög på rummet & min resväska från Thailand har jag ännu inte packat upp..!
Måste nu sätta igång nu om jag ska bli klar idag, hehe!
Ha det bra sålänge, bloggar när jag kan se lite mer av golvet i mitt rum! :) Hejdå ♥


Lunch break

Tjo! Måste skriva väldigt snabbt! Har lunch paus nu så jag sitter på mammas kontor och äter. Har egentligen en timmes lunch, men det är mycket folk i affären så det är roligt! Hinner inte blogga så mycket mer nu. Jag ska ner och larma nyinkomna kläder :)
Glömde också att säga att jag & mamma var på middag hos mormor igår kväll. Jättemysigt & Gott, tack så mycket mormor!♥

(Slänger upp en video som är lite rolig. Det är en pratande fotoautomat, skoj va?)

 


16.40

Tjjena! Sitter här på mammas kontor & halvsover. Jag fattar inte hur jag kan bli så trött. Har ju praoat idag från kl. 10 - 15.00, men jag är ändå (nästan) helt slut. Det måste vara något fel på mig, hehe! Jag får väl gå och lägga mig tidigare ikväll. Men även om jag säger det så tror jag inte att det händer.


Har ni haft det bra idag? Jag har själv haft det väldigt roligt, men tiden gick så snabbt. jag har nog fått göra lite av det mesta idag, jag har hämtat påsar, slängt skräp, hjälpt kunder.. m m. OCH det bästa av allt, det kom in jättemånga snygga kläder som vi larmade och fixade till. Imorgon ska vi möblera om på kläderna och förhoppningsvis ta lite bilder om min kamera är på humör!


Något som ibland kan vara väldigt roligt är skyltar där man tänker, hur tänkte personen egentligen som skrev detta?
Så här kommer två knäppa skyltar. Ha det bäst! Kram♥


Yeah, just ignore me!

Ville bara berätta en liten söt grej snabbt. Min katt ( Tingeling ) är väldigt social och ''surar'' lätt om hon inte får uppmärksamhet. För en liten stund sedan sprang hon ut i trädgården och när hon ville komma in stod hon där och skrapade på fönstret och jamade. Jag skulle retas lite, så jag bara gick förbi och tittade på henne. När jag sen kom tillbaka, 1 minut senare, så var hon sur på mig. Tingeling brukar alltid titta in i ögonen på personen som pratar med henne, men nu för att visa att hon var sur så vägrade hon att titta på mig. Jag kan göra allt för att försöka få henne uppmärksamhet, men hon bara ignorerar mig. Haha, tycker det är så gulligt, så här kommer en bild! ♥


Busy Day

Hallåj! Förlåt för jättedålig uppdatering. Allt har gått i en rasande fart idag. Vaknade vid 08.15, segade mig upp ur sängen och fixade till mig, innan jag gick ner till stan. Praoar ju i en klädaffär, så jag började inte förrän klockan 10.00. Dagen startade med att hälsa på personalen och fortsatte sedan med kaffeleveranser, slänga skräp, hjälpa kunder m m. Alla var riktigt snälla så man kände sig jättevälkommen! Har ju träffat personerna ganska många gånger förut, men det är alltid roligt att lära känna dem bättre. Imorgon skulle vi nog ta bilder på kläder som de skulle ha till den nya hemsidan..Spännande! Efter jag slutat var det dags för konfirmationsläsning/undervisning, eller vad man nu kallar det :) Vi var i Mariakyrkan och upplevde en, tjaa.. annorlunda påskvandring? Vi skulle uppleva påskveckan från ett annat perspektiv genom att ha ögonbindel samtidigt som konfaledarna gjorde/ gav oss olika saker.
Hoppas att ni i alla fall haft det bra idag så hörs vi senare ! ♥


Tummen upp!

Vill bara tipsa/ge tummen upp åt två bra saker nu!

H&M's Garden Collection har många fina klänningar och andra söta plagg.

Så det är något att hålla koll på.
För er miljövänner, så är också kläderna gjorda av organiska material :)



Den  andra saken är mascaran, Hypnôse drama från Lancôme.

Den är ganska dyr, men väldigt bra. Den kostar över 200 kronor, så tycker det är lite mycket och därför har jag inte köpt den.
Min mamma har den ístället och ibland ''lånar'' jag den.

Ni vet kanske hur det är?
Man använder sin mammas mascara  och när mammorna frågar var den har tagit vägen, så säger man bara att den omedvetet hamnade i sitt rum, eller?
Den kör jag med i alla fall & jag får säga att den funkar utmärkt, eller hur mamma :)?

Såför er som har en extra slant i plånboken, är detta något för er! ♥


A pink dream

Ja, detta var då saken jag lovade att visa igår. Detta blev min konfirmationsklänning. Skulle egentligen inte fått den förrän på min namnsdag ( 15 April ) men jag lyckades lista ut att mamma köpt den. Jag hade varit flera gånger och tittat på en vit klänning med broderier, men varenda gång vi skulle köpa den kom hon på en ursäkt. Till slut började jag ana något och hon kunde inte hålla det hemligt längre. På något sätt lurar mamma alltid mig när jag får kläder i present OCH jag går oftast på det. Till exempel när vi skulle åka till New York i somras. Då visste jag ingenting och bara någon månad innan skolavslutningen, då jag skulle få presenten, sa en person till mig: Jaha, vad ska du se på Broadway då? Jag blev väldigt förvirrad men förstod nästan direkt var det mamma höll så hemligt för mig. Jag bestämde mig för att berätta att jag visste om det. Bara någon dag senare kom då mamma och sa att hon hade varit inne på resebyrån. Biljetterna till New York var slut så nu fick jag välja mellan: London, Nice eller något som jag inte kommer ihåg. Jag gick på det direkt och började fundera vart jag ville åka. Mamma sålde in Nice till mig och när jag bestämt mig hörde jag inte mer om det. När väl skolavslutningen kom och jag öppnade brevet stod det att vi skulle till New York. Hahah, jag blev såklart jätteglad, men fattade inte hur jag kunde vara så blond och bara gå på allt. Aja, är mycket glad för klänningen och för ni som inte ser så är den pastell rosa och några stenar uppe vid ringningen! ♥

    ( Dålig bild, jag vet )


Working 12.00 to 17.00

Hejjsan! Kom hem för en stund sedan och sitter här nu och tittar på tv. Kan inte säga att jag har jobbigt länge idag, men är ändå väldigt trött. Har nästan vikit alla lådor nu ( tack och lov ) , men det får jag göra någon annan dag för imorgon blir det nytt praoställe. När mamma var klar på jobbet gick vi runt i stan och tittade. Köpte ett par nya vårskor, jättefina! Vi passade även på att gå in i en av mina favorit butiker och det slutade med att jag fick prao där resten av veckan. Jätteroligt! Så imorgon måste jag upp tidigt, börjar redan kl. 10. Det är ju tidigt för mig för det är ungefär den tiden jag har stigit upp de senaste dagarna. Latmask som jag är ... men man måste ju passa på nu när det går. Nä, nu ska jag inte tjata om det längre. Ni får ha det så bra så länge, skriver mer senare! ♥
( Lägger upp en bild på mina nya skor )


Tuesday ♥

Go'morron ! ! Hoppas ni sovit gott, Vaknade idag inte av min lilla katt och inte klockan 08.20, jag vaknade 07.30 av våra byggare, skönt! Kunde i alla fall somna om, så vaknade för en stunds sen. Idag är det en ny dag, fast en ganska likadan. Jag ska fixa till mig och efter det går jag ner till min mammas kontor. Har inte så mycket mer att säga, skriver något roligt senare! ♥

( Hittade absolut ingen annan bild en denna från Grekland )


Godnatt ♥

Hej, igen! Är jättetråkig ikväll så jag tänkte säga godnatt! Skriver istället imorgon då jag är pigg i huvudet :)
Tänkte även visa en liten grej då :d Sov gott!

  Ja, bilden får väl tala för sig själv...
Väldigt rolig & oseriös bild, eller?

(Från i somras)


22.35

Hello! Förlåt för dålig uppdatering. Har haft det väldigt lugnt idag. Mamma hämtade inte mig förrän vid halv ett. Vi körde sen ner till stan och åt lunch och sedan hjälpte jag mamma på hennes kontor. Packade & Packade och packade lite till. De höll på med något utskick till läkare, så jag jobbade för fullt, men ändå blev jag inte klar.
Mamma & Jag tog sedan en sväng till djuraffären för att handla lite till katterna, bland annat så blev det några ''toffsar'' hehe, hoppas det inte lät för toffsigt, isåfall så kallar vi det tassels :)! Har nu tittat på Svenska Hollywoodfruar, det var väl bra, men ibland undrar man hur de tänker. Var i alla fall väldigt gulligt att Päivi Hacker började gråta. Jaja, ser fram emot nästa gång då miss Anka kommer!♥

Skulle egentligen ha lagt upp en bild innan mamma hämtade mig idag, så den får komma nu!


Så här såg jag ut idag !
Så här såg jag ut idag!

jobbar man ''hårt'' behöver man sin belöning!



Little miss sunshine ♥

Godmorgon/förmiddag! Vaknade redan 08.20 idag, tack vare att min lilla ängel stod och jamade vid min säng.
Brist på uppmärksamhet tyckte hon!
Sen när jag försökte att sova så hade hon hittat mina gummiband som hon lekte med samtidigt som hon hoppade runt i min säng ! :)
Överskottsenergi, kallar man det.
Så tills slut gav jag upp att försöka somna om, låg istället brevid Tingeling ( Katten ) och lyssnade på the Voice.
Nu verkar det istället som om hon har somnat. Hehe, det hade varit väldigt roligt att väcka henne nu för att ge igen, men så taskig är jag inte.
Ska fixa till mig snart, mamma kommer och hämtar mig och sen ska vi ner till praon!
Adiós
Tingeling just nu ♥  Dålig bildkvalite, men det går!


That is the way you do it !

Ni måste bara se denna! Real Girl Power & så söt! ♥

 


Sunny day :)!

HejHej! Det är måndag imorgon, visste ni det !? . . . De flesta ska till skolan då, men inte jag, vi har prao! Så skönt! haha:)
Idag har det väl inte hänt så mycket. Vaknade sent, fixade mig och åkte sen ut till Väla & Ikea med pappa. Köpte en gräsmatta till mitt rum och massa andra ''vårsaker''.  Åkte sedan hem till farmor & farfar och hälsade på. Väl hemma städade jag rummet ( som verkligen behövdes, vattnet jag använt att torka med var helt svart..
typ, hehe ;d. Så det tog ju sin lilla tid och nu är jag hemma hos mamma♥   Kram!

 


Circle of Trust

Ville bara tipsa om ett par jättesnygga byxor!

Har verkligen byxbrist,, så ska nog köpa dem så fort jag pratat med mamma.

(De finns på bubbleroom)



Ben & Jerry !

Hallå bloggen! Sitter här och äter Ben & Jerry och kollar film. Har haft det väldigt bra idag, hoppas ni haft det med.
Var ju i kyrkan imorse och sjöng på någon nvårmarknad med konfagruppen. Efter det blev det som jag sa en tur ner på stan där jag mötte upp en kompis. Handlade lite, bland annat New Moon och en cd till pappa. Sedan gick vi till Haket och åt lunch. Mycket gott! :) Innan jag slutar skriva ska jag bara berätta världens tråkigaste historia som min kära pappa berättade för mig idag!♥

P: Olivia, har du hört om den nya kinesiska bantningsmetoden?
J: Neej...
P: Att äta med en pinne!

Ha - Ha - Ha , typiskt honom!
Aja, ha en skön kväll!

Bild från Grekland i somras!
Sommar ♥ ( Bild från Grekland i somras )


It's Friday !

FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAG
Skola idag som vanligt. Prov i biologi & uppspel av pjäsen på spanskan. Gick i alla fall ganska bra!
Efter skolan gick jag ner på stan, fikade med vännen och hittade min konfirmationsklänning. Har lagt undan den så vi får väl se vad mamma tycker! Ikväll har jag bara tagit det lugnt, tittat på Let's dance som alla andra och njutit av att man äntligen bara kan slappna av. Inte hänt så mycket egentligen. Imorgon ska jag till kyrkan med konfagruppen och sjunga, efter det kanske det blir en tur ner till stan. Ha en skön kväll! ♥
                             
                                 
                                      


Nu sätter jag igång ! :)

Första inlägget är alltid värst. Det är som att börja skriva en saga och man försöker göra det intressant genom att gnugga geniknölarna :)  Är det nu så att du letar efter en tjej med fejkad solbränna, vitt löshår och rosa läppar så har du kommit fel!  Mitt namn är Olivia och jag är oftast en blekfis, jag är blond och har naturligt hår och normala läppar.  Jag är en glad, positiv & omtänksam tjej som älskar att ha kul!  Jag bor i Helsingborg både hos min mamma och pappa och mina två söta katter. På fritiden ägnar jag mig åt olika typer av dans, sång och teater.  Här på bloggen kommer jag att skriva om massa olika saker som händer i mitt halvtråkiga liv. Jag kommer också att blogga om mode, skvaller och annat som jag har har på hjärtat.


Första inlägget är alltid värst. Det är som att börja skriva en saga och man försöker göra det intressant genom att gnugga geniknölarna :)  Är det nu så att du letar efter en tjej med fejkad solbränna, vitt löshår och rosa läppar så har du kommit fel!  Mitt namn är Olivia och jag är oftast en blekfis, jag är blond och har naturligt hår och normala läppar.  Jag är en glad, positiv & omtänksam tjej som älskar att ha kul!  Jag bor i Helsingborg både hos min mamma och pappa och mina två söta katter. På fritiden ägnar jag mig åt olika typer av dans, sång och teater.  Här på bloggen kommer jag att skriva om massa olika saker som händer i mitt halvtråkiga liv. Jag kommer också att blogga om mode, skvaller och annat som jag har har på hjärtat.


RSS 2.0